RENATE DE WIT-BRUGMAN

3

Wie is Renate?

Renate is oprichter en mede-eigenaar van Meesters van Nu en verzorgd cursussen en workshops over het privaatrecht. En dan met name het arbeidsrecht, privacyrecht en huurrecht.

Samen met haar man Robert en twee kinderen Vic en Ella woont ze in Lith. Na het vinden van een mooie bouwkavel hebben ze hier in 2013 hun droomhuis gebouwd. Ze houdt van wandelen met de hond, avondjes uiteten met vrienden of gezellig kletsen met vriendinnen thuis. Ze staat erg positief in het leven en is nog steeds ontzettend trots op het concept van Meesters van Nu.

Kennis en ervaring

Renate heeft ruim 12 jaar ervaring als docent privaatrecht in het hoger onderwijs (opleiding Hbo-rechten) in Tilburg en Den Bosch. Daarnaast heeft ze praktijkstages gelopen bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch Oost- Brabant als gerechtssecretaris en als bedrijfsjurist bij Essent.

Ze vindt het belangrijk om verbonden te blijven met de praktijk. Daarom is ze sinds 2020 ook onafhankelijk lid van de SWR Klachtencommissie. Al deze ervaring gebruikt Renate bij het geven van cursussen en workshops voor Meesters van Nu. Bekijk haar LinkedIn profiel voor een volledig overzicht van haar werkervaring en activiteiten.

Het aanbod

Onderstaand het aanbod van cursussen, workshops en lezingen van Renate.

3

Inleiding recht

Inleiding huurrecht

Arbeidsrecht in de praktijk

AVG op de werkvloer

Neem contact op

Wil je meer informatie over Renate of over haar aanbod? Vul dan onderstaand formulier in en zij neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.