PASCAL JACOBS

3

Wie is Pascal?

Pascal is mede-eigenaar van Meesters van Nu en verzorgd cursussen en workshops over thema’s die een link hebben met de overheid.

Samen met zijn vrouw Kim en twee kinderen Merijn en Floris woont hij in Weert met het prachtige Weerterbos binnen handbereik. Pascal houdt van wandelen, lezen (vooral in de winter), tuinieren en hardlopen. Hij is geïnteresseerd in het boeddhisme en is ervan overtuigd dat mediteren bijdraagt aan een positieve levenshouding.

Kennis en ervaring

Pascal heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van het Omgevingsrecht. Momenteel werkt hij als docent bestuursrecht in het hoger onderwijs (opleiding Hbo-rechten) in Tilburg en Den Bosch.

Voor een docent is het belangrijk dat hij verbonden blijft met de praktijk. Sinds enkele jaren neemt Pascal als lid zitting in de Hoor- en Adviescommissie van de Provincie Noord-Brabant en als plaatsvervangend lid in de Commissie Bezwaarschriften van de gemeente Hilvarenbeek. Bekijk zijn LinkedIn profiel voor een volledig overzicht van zijn werkervaring en activiteiten.

Het aanbod

Onderstaand het aanbod van cursussen, workshops en lezingen van Pascal.

3

Inleiding bestuursrecht

Aan de slag met Wabo

Schrijven beschikkingen en bestuurlijke rapportages

LegalDesignthinking

Inleiding gemeenterecht

Neem contact op

Wil je meer informatie over Pascal of over zijn aanbod? Vul dan onderstaand formulier in en hij neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.