YENTL VAN BAKEL

3

Wie is Yentl?

Yentl is jurist bij Meesters van Nu en verzorgt cursussen en workshops over thema’s gelinkt aan de publieke sector. Ze is een enthousiaste, ondernemende juriste en politica.

Samen met haar vriend woont ze (nog) in Veldhoven. In haar vrije uurtjes is ze veelal te vinden in de sportschool of op de bouwplaats. Momenteel is Yentl bezig met het bouwen van een (droom)huis op wielen: een campervan waar ze de wereld mee gaat rondreizen. Ze probeert zoveel mogelijk te leven vanuit een positieve mindset. Iets wat haar ook typeert als jurist: denken in mogelijkheden.

Kennis en ervaring

Met veel trots en plezier houdt Yentl zich vooral bezig in de publieke sector en het onderwijs. Ze heeft ruim 7 jaar ervaring als jurist bij diverse (decentrale) overheden en is 8 jaar actief in de (lokale) politiek. Tevens is Yentl docent Recht en werkzaam in het hoger onderwijs. Daarnaast is ze gecertificeerd vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit.

Haar kennis en ervaring deelt ze graag bij het geven van cursussen en workshops voor Meesters van Nu. Bekijk haar LinkedIn profiel voor een volledig overzicht van haar werkervaring en activiteiten.

Het aanbod

Onderstaand het aanbod van cursussen, workshops en lezingen van Yentl.

3

Inleiding recht

Inleiding bestuursrecht

Integriteit en recht

Inleiding openbare orde recht

Inleiding gemeenterecht

Politiek en recht

Neem contact op

Wil je meer informatie over Yentl of over haar aanbod? Vul dan onderstaand formulier in en zij neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.