Over ons

3

Wie zijn wij?

Graag stellen wij ons aan jou voor. Lees op deze pagina wie wij zijn, wat wij doen en waarmee wij jou kunnen helpen. Dit alles op het gebied van juridische onderwerpen.

De juristen

Maak kennis met Renate, Pascal en Yentl.

Renate de Wit-Brugman

Renate de Wit-Brugman

Privaatrecht

Pascal Jacobs

Pascal Jacobs

Staats- en bestuursrecht

Yentl van Bakel

Yentl van Bakel

Staats- en bestuursrecht

Didi Foundation

‘Ik een kans, zij een kans’ is waar Didi Foundation voor staat. Deze stichting is zeven jaar geleden opgericht door onder andere Renate van Meester van Nu. Samen met twee bestuursleden zet zij zich in voor het ondersteunen van weeskinderen in India. En richt zich op projecten in India waar onderwijs centraal staat.

Meesters van Nu is geïnspireerd door deze prachtige stichting. Als twee jonge ouders met een groot hart voor onderwijs voelt Meesters van Nu zich verbonden met de Didi Foundation. Om die reden doneert Meesters van Nu een gedeelte van haar opbrengsten aan de stichting. Op naar een goed onderwijs en een betere toekomst voor deze kinderen en vrouwen. 

Meesters van Nu

Neem contact op

Wil je meer informatie over ons of over onze diensten en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.