contact
 

Maatwerk in opleidingen

Onder 'overzicht cursussen' op deze site staan de cursussen die wij hebben ontwikkeld en incompany hebben gegeven binnen diverse organisaties. Wij stemmen de cursus altijd af op uw wensen en behoeften die zich voordoen binnen de organisatie in kwestie.

Onder 'overzicht cursussen' op deze site staan enkele voorbeelden van cursussen die wij hebben ontwikkeld en incompany hebben gegeven binnen diverse organisaties. U kunt hierbij denken aan banken, deurwaarderskantoren en woningcorporaties. Ook hebben we cursussen gegeven op het gebied van Erfrecht en trainingen op het gebied van Mediation.

De reeds bestaande cursussen kunnen wij (al dan niet in aangepaste vorm) ook binnen uw organisatie aanbieden. Maar ook leveren wij op uw verzoek graag maatwerk en kunnen wij een cursus/training ontwikkelen op een ander rechtsgebied, die is afgestemd op de juridische vragen die spelen binnen uw organisatie. Dit zou een cursus kunnen zijn, maar ook kunt u hierbij denken aan een informatie-middag/avond voor medewerkers van uw bedrijf. Zo kunt u denken aan incassovraagstukken, zoals het maken van dagvaardingen en het incassotraject dat daaraan vooraf gaat. 

Voor personen werkzaam binnen de hulpverlening, het maatschappelijk werk of  het lager/voortgezet onderwijs kan gedacht worden aan juridische voorlichting op het gebied van echtscheidingen waarbij minderjarige kinderen betrokken zijn (ouderschapsplan, gezag, omgangsregeling, informatieverschaffing door bijvoorbeeld leerkrachten aan ouders na echtscheiding).

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden. We zijn benieuwd naar uw vragen en we denken graag met u mee om zo met een cursus op maat tegemoet te komen aan de actualiteit binnen uw bedrijf of organisatie.Maatwerk in opleidingen