Meesters en Didi Foundation
 

Over ons

Over ons

Meesters en Didi Foundation

‘Ik een kans, zij een kans’ is waar Didi Foundation voor staat. Deze stichting is zeven jaar geleden opgericht door o.a. onze Meester van Nu Renate. Samen met twee bestuursleden zet zij zich in voor het ondersteunen van weeskinderen in India. Op het moment richt Didi Foundation zich vooral op projecten in India waar onderwijs centraal staat.

Didi Foundation ondersteunt meerdere projecten. In het noorden van India helpen ze weeshuizen waar vooral meisjes wonen. Deze meisjes worden door Didi Foundation ondersteund in allerlei levensbehoeften. Het verzorgen van schoolmaterialen, schooluniformen en de mogelijkheid om ook daadwerkelijk naar school te gaan, is iets waar deze stichting zich op richt. Daarnaast richt Didi Foundation zich op projecten waarbij ze vrouwen helpen om een toekomst op te bouwen door middel van werkverschaffing. 

Meesters van Nu is geïnspireerd door deze prachtige stichting. Als twee jonge ouders met een groot hart voor onderwijs voelt Meesters van Nu zich verbonden met Didi Foundation. Om die reden doneert Meesters van Nu een gedeelte van haar opbrengsten aan de stichting. Zo hopen zij een bijdrage te leveren aan goed onderwijs en een betere toekomst voor deze prachtige kinderen en vrouwen in India. Zie www.didifoundation.com voor meer informatie over deze geweldige stichting.